Generelle betingelser og vilkår
Logo for Sund-krop.dk - Balance i Krop & Sind

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/HypnoterapiGenerelle betingelser og vilkår

Klik for at komme til Online Booking (åbner i et nyt vindue)

Jeg sponserer/støtter:

Kræftens Bekæmpelse link
Børns Vilkår  logo

teamet

Her kan du betale med MobilePay
PayPal logo
Bankoverførsel mulig
Her kan du betale med Swipp

Behandlinger på klinikken:


Fremmøde:

Du bedes møde op så tæt på aftalt tid som muligt, da jeg ikke har et venteværelse til dig - eller evt. ledsager.


Medbring:

Medbring 1-2 stk. rent lagen eller badehåndklæde (uden kattehår el.lign. - da jeg desværre er allergisk overfor kattehår m.m.).

Du kan også leje et håndklæde/lagen i klinikken under din behandling. Dette koster kr. 25.


Afbud:

Afbud skal meldes på en af følgende 3 måder:

1) SMS på tel. 40 341 441 inden kl. 9:00 på behandlingsdagen - dog senest 3 timer inden den bookede tid!

2) Online via login, hvor du bookede tiden. Her kan tiden slettes igen indtil 12 timer før den bookede tid.

3) E-mail (skal sendes til afbud@sund-krop.dk og skal modtages og bekræftes modtaget af behandler senest 12 timer inden aftalt tid!)


Senere afbud eller udeblivelse uden afbud, vil blive faktureret til fuld pris.

Manglende betaling sendes til inkasso (Transcom A/S) jf. gældende lovgivning.


Klienter under 18 år påkræves underskrevet fuldmagt fra forældre eller værge (formular udleveres/kan fremsendes af terapeuten) ved Hypnoterapi/NLP behandlinger.


Lægehenvisning kan påkræves psykisk syge/ustabile klienter samt klienter på stærk receptpligtig medicin (herunder især antidepressiver, epilepsimedicin, smertestillende medicin, sovemedicin m.v.)!

Meddel derfor behandleren dette senest 48 timer inden behandling, hvis dette er tilfældet med dig. Manglende oplysning herom kan resultere i at behandleren ikke kan/må behandle dig - og at du faktureres det fulde beløb for den bestilte tid (jf. gældende regler).


Gravide bedes oplyse om deres graviditet inden behandling!

Gravide bør ikke behandles (massage/akupunktur) de første 3 måneder af graviditeten!Betaling:

Betaling af behandlinger, produkter og kampagner m.v. kan foregå kontant i klinikken eller ved forudbetaling via PayPal, MobilePay/Swipp (til mobil: 40341441) eller via bankoverførsel (Sydbank 7120-193788).


Husk altid at oplyse dit fulde navn, telefonnummer samt dato for den behandling, som betalingen dækker! Ved betaling af produkter/faktura oplyses dit ordrenummer.Da de høje PBS-gebyrer, terminalpriser m.v. i forbindelse med betalingskortbetalinger, ville resultere i højere behandlings- og produktpriser, har jeg valgt ikke at have en fysisk terminal til betalingskort i klinikken.

Du kan altid forudbetale din behandling m.m. med kreditkort via PayPal.


Firma-aftaler:

Disse vilkår og betingelser gælder også for firmaaftaler. Dette uanset om der også er lavet en skriftlig aftale. Skriftelige aftaler anses som et supplement til nærværende vilkår og betingelser.


Kørestolsbrugere/gangbesværede:

Klinikken ligger i kælderen, hvortil der kun er adgang via en trappe. Derfor kan der desværre ikke tilbydes behandling til kørestolsbrugere eller andre, som ikke kan benytte en trappe uden gelænder.


Klippekort - delvis refundering:

Såfremt du bliver forhindret i at anvende alle dine klip og ikke kan sælge de resterende til andre, kan du få de resterende klip refunderet under følgende vilkår:

  • De klip du har brugt, vil blive modregnet efter gældende dagstakst for enkeltbehandling af samme behandling.
  • Du skal sende os en mail med besked om, at du ønsker de resterende klip refunderet samt dokumentation for betaling af dit klippekort, hvor beløbet tydeligt fremgår.
  • Refunderingen vil finde sted omkring den første i den efterfølgende måned.


Der tages forbehold for udsolgte og udgåede ydelser og produkter, prisændringer og trykfejl m.v.


Det er til enhver tid din pligt som klient at oplyse egne skader, sygdomme m.v. som kan  forværres eller forårsage andre gener ved behandling på klinikken. 

Graviditet skal ligeledes altid oplyses inden behandling påbegyndes.
Det er klientens eget ansvar at have en forsikring, som dækker evt. gener eller skader, som kan forringes eller opstå ved behandling på klinikken.Praktisk info - behandling


Før behandlingen

Bedste resultat opnås, hvis dit immunforsvar er "parat". Altså er det ikke en god idé at få behandling hvis du fx er på penicillin, antibiotika, er forkølet eller syg generelt.


Undlad gerne at have make-up og læbestift på, da meget af dette ofte bliver siddende/tværet ud i den pude, som du hviler hovedet/ansigtet på. Blot et godt råd. :-)


Du bedes medbringe 1-2 stk. rent lagen eller badehåndklæde

OBS: Såfremt du/I har kat, kan du undlade at medbringe lagen/badehåndklæde, da jeg desværre er meget allergisk overfor kattehår. :-)

Leje af lagen/badehåndklæde i forbindelse med en behandling koster kr. 25 (per behandling). Behandleren afgør hvorvidt et lagen/håndklæde er rent nok til at anvendes til behandlingen.


Hygiejne

Både for din, min og andre klienters skyld forventes det, at alle - behandlere som klienter har fokus på en god hygiejne, så vi minimerer risikoen for smitte m.v. så meget som overhovedet muligt. Både bakterier og vira smitter nemmest, hvis ikke der tages hensyn og tilstrækkelige forholdsregler.

Tag derfor et varmt bad (med sæbe/shampoo - i bedste svømmehal stil :)) umiddelbart inden du møder op på klinikken til din behandling.

Derved varmer du også muskler og bindevæv op, så din krop er mere afslappet...

2019 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk