Om mig
Logo for Sund-krop.dk - Balance i Krop & Sind

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/Hypnoterapi

 

 

Lidt om mig

Martin Erichstrup Ejby

Jeg har arbejdet som fysiurgisk massør siden 2002. I foråret 2007 afsluttede jeg desuden uddannelsen som NGH International Certificeret hypnotisør & hypnoterapeut.

I april 2008 tog jeg et grundlæggende kursus i akupunktur, Traditional Chinese Medicine (TCM). Dette område har jeg sidenhen dygtiggjort mig i over en længere periode (2014-2017).

I 2009 blev jeg certificeret 5-PATH® Hypnoterapeut & 7th Path® Selvhypnose Instruktør. En overbygning til Hypnoterapeut-uddannelsen, som det først i 2009 blev muligt at tage i DK. Systemet er udviklet af den verdenskendte og professionelle hypnoterapeut Cal Banyan (USA), som gennem mange år har udviklet dette banebrydende system, som nu gør hypnoterapien endnu mere effektiv.

 

I september 2012 blev jeg certificeret NLP Practitioner - coaching & ledelse.

NLP er et utrolig nyttigt og effektivt "værktøj", som både kan bruges til coaching og terapi - og ikke mindst som supplement til hypnoterapien.

 

Akupressur og fodmassage/-terapi er også behandlingsformer, som jeg ofte supplerer den fysuirgiske massage med. Herudover har jeg i en årrække selv opsøgt forskellige behandlere og har her, samt via kurser, tillært mig yderligere teknikker, som jeg finder effektive.

 

Jeg deltager løbende i kurser inden for massage, øvelser og Manuel Terapi m.v. - og holder mig desuden ajour med, hvad der sker på behandlings- og ernæringsområdet. Sidstnævnte især inden for kosttilskud (NDS), som virker og optages optimalt i kroppen.

 

Jeg underviser desuden grupper af unge mennesker i alderen 18-30 år i Mindfulness.

Klik for at komme til Online Booking (åbner i et nyt vindue)
Her kan du betale kontant!

Hvad er det lige, som får os mennesker til at ”slå hovedet mod muren”, når vi både kan se og føle,  at den er ved at være der? Ja, psyken er nogle gange svær at blive klog på – men forsøger vi ikke, ja så risikerer vi blot, at vi ikke finder os selv igen.

Hjerte-rytme
Sydbank: 7120-193788
MP Til mobil: 40341441
Paypal - Visa og Mastercard
Sund-Krop på FaceBook
Sund-Krop.dk på Twitter

#martin8250

Jeg sponserer/støtter:

Kræftens Bekæmpelse link
Børns Vilkår  logo
Børnefonden logo

teamet

Yderligere baggrund:

Jeg er oprindeligt uddannet inden for handel, men efter en årrække som karrieremenneske og leder, med alt for lange og stressede arbejdsdage, mødte jeg en dag selv ”muren”. Jeg vågnede en morgen med åndenød, galloperende puls og et tårnhøjt blodtryk - og jeg kunne ganske enkelt ikke få luft...

Min læge var ikke et øjeblik i tvivl og ”stress” blev herefter tilføjet min journal.

Det kom egentlig ikke bag på mig, at denne dag ville komme – jeg havde blot ikke været i stand til at finde overskuddet, til at sætte farten ned - dengang.

Da jeg altid har interesseret mig meget for menneskets fysik og psyke, var dette starten til et karriereskifte.

Endelig kunne jeg bruge mine medfødte(?) evner - til at lytte til samt ”læse folk” - til andet, end at gøre min arbejdsgiver glad pga. gode salgsresultater. Jeg havde det for første gang i meget lang tid rigtig godt med det, jeg lavede – og det er en følelse, jeg ikke ønsker at slippe igen.

Endelig kunne jeg arbejde med mennesker, uden at gå på kompromis med min egen etik, moral og personlighed.

I bagagen har jeg også en håndfuld kurser i psykologi, NLP, pædagogik og kommunikation – heriblandt ”Girafsprog”.

Som person er jeg meget empatisk, tillidsvækkende, uhøjtidelig og i besiddelse af en sund portion selvironi og humor. ;-)

Som massør og akupressør m.v. er jeg kendt for at kunne "tage fat". Det er da også min overbevisning, at muskelspændinger sjældent løsnes blot ved at man aer huden. Muskler skal til tider "overbevises" og hjælpes til at give slip og slappe af igen - ikke mindst hvis de er syret godt til.

Men selvfølgelig bestemmer du, som klient, hvor hårdt der skal tages fat. 

Hypnoterapien, som jeg i foråret 2007 kunne tilføje mit CV, har virkelig åbnet nye døre for mig – og ikke mindst for mine klienter. Det er ikke mindre end fantastisk, så gode resultater man kan opnå ved at kombinere hypnose og terapi.

Jeg har også stor tiltro til, at jeg nu - ved at kombinere den fysiske behandling med den mentale terapi - kan hjælpe personer med fx. stress, som især er kendt for at sætte sig psykosomatisk i kroppen.

Bortset fra Stress-behandling er jeg dog meget påpasselig med at skille den fysiske og mentale behandling ad. For at kroppen (som helhed) skal kunne "følge med" er det oftest bedst at fokusere på én ting ad gangen.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få det bedre. Vi ses! :)

 

 

Martin Erichstrup Ejby

Fysiurgisk massør & behandler

Akupressør, øreakupunktør og TCM/CCM akupunktørstud. m.m.

Certificeret hypnotisør & hypnoterapeut (NGH)

NLP Practitioner

Klik for at komme til Online Booking (åbner i et nyt vindue)

 

2018 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk