Gua Sha
Din lokale behandler i Egå/Aarhus - Sund-Krop.dk

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/HypnoterapiGua Sha

Gua Sha er i østen en meget populær behand-lingsform. Det er en tusinde år gammel teknik, hvor gift- og affaldsstoffer "uddrives" fra kroppen ved hjælp af skraberedskaber - fx en glat sten, et låg eller horn.

Behandlingen foregår på udvalgte meridianer og områder på kroppen.

Gua Sha fremmer den vitale energi, styrker blodcirkulationen og fjerner stagneret blod og lymfevæske fra kroppen. Det er desuden smerte-lindrende ved fx hovedpine m.v.

Under og efter behandling med Gua Sha ses røde mærker på huden. Det starter som regel med at være nogle mørk-røde prikker ("Sha") - som langsomt flyder ud i en mere jævn rød farve.

Det varierer meget fra person til person, hvordan og hvor meget huden slår ud med "Sha". Men som hovedregel kan man sige, at jo mere synlig "Sha", des mere er der at rense ud...


Mærkerne aftager langsomt og forsvinder igen efter nogle dage.


På klinikken bruger jeg forskellige redskaber - alt afhængig af stedet på kroppen, som skal behandles m.v.

Alle redskaber er enten engangs eller rengjort med bl.a. ultralyd og sprit før hver behandling, så hygiejnen er helt i top.


Gua Sha ingår ofte i en massage- og akupunkturbehandlinger, hvis jeg finder at behovet er der - og selvfølgelig kun med din accept.


En Gua Sha behandling kan tage fra 10 til ca. 30 minutter - alt afhængig af, hvor stort et område, der skal behandles - samt intensiteten m.v.


Tidsbestilling:

For at booke en tid, skal du blot Online Booke en halv times "Gua Sha behandling" eller

1-1½ times dybdegående massage behandling, hvis du ønsker en kombineret behandling og/eller har et problem, som kræver mere end en ½ times (vedligeholdelses) behandling.

Sidstnævnte anbefales for alle, som ikke allerede er i et behandlingsforløb hos mig, da der også går nogle minutter med en indledende afklaring m.v.

Ved bestilling af Gua Sha i forb. med massage (1-1½ time), må du meget gerne skrive i kommentarfeltet (ved booking), at du også ønsker Gua Sha. Alternativt meddele det, når du møder op til behandlingen. Gua Sha er inkluderet i prisen for den massagetid, du booker.


Du kan læse mere om Gua Sha her.Praktisk info


Før behandlingen

Bedste resultat opnås, hvis dit immunforsvar er "parat". Altså er det ikke en god idé at få behandling hvis du fx er på penicillin, antibiotika, er forkølet eller syg generelt.


Undlad gerne at have make-up og læbestift på, da meget af dette ofte bliver siddende/tværet ud i den pude, som du hviler hovedet/ansigtet på. Blot et godt råd. :-)


Du bedes medbringe 1-2 stk. rent lagen eller badehåndklæde

OBS: Såfremt du/I har kat, kan du undlade at medbringe lagen/badehåndklæde, da jeg desværre er meget allergisk overfor kattehår. :-)

Leje af lagen/badehåndklæde i forbindelse med en behandling koster kr. 25 (per behandling). Behandleren afgør hvorvidt et lagen/håndklæde er rent nok til at anvendes til behandlingen.


Hygiejne

Både for din, min og andre klienters skyld forventes det, at alle - behandlere som klienter har fokus på en god hygiejne, så vi minimerer risikoen for smitte m.v. så meget som overhovedet muligt. Både bakterier og vira smitter nemmest, hvis ikke der tages hensyn og tilstrækkelige forholdsregler.

Tag derfor et varmt bad (med sæbe/shampoo - i bedste svømmehal stil :)) umiddelbart inden du møder op på klinikken til din behandling.

Derved varmer du også muskler og bindevæv op, så din krop er mere afslappet...


GuaSha redskaber

Billedet til venstre viser nogle af de redskaber, man bruger til Gua Sha behandlinger.

De afbillede redskaber er lavet af bøffelhorn, da disse er meget slidstærke og formstabile m.m.

Her på klinikken anvendes forskellige redskaber;

lige fra de afbillede - til små metallåg. Redskabet vælges ud fra hvor på kroppen, der skal behandles, hvad der skal behandles for - samt andre kriterier.


For alle redskaber gælder det dog, at de bliver rengjort, desinficeret og ultrasonisk renset efter hver behandling. Derved er du sikker på, at hygiejnen altid er helt i top.


2020 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk