Generelle betingelser og vilkår
Din lokale behandler i Egå/Aarhus - Sund-Krop.dk

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/HypnoterapiGenerelle betingelser og vilkår

Behandlinger på klinikken:


Fremmøde:

Du bedes møde op så tæt på aftalt tid som muligt, da jeg ikke har et venteværelse til dig - eller evt. ledsager. Så kom gerne 5 minutter før - i stedet for 15 minutter før.


Medbring:

Medbring 2 stk. rent lagen eller badehåndklæde (uden kattehår el.lign. - da jeg desværre er allergisk overfor kattehår m.m.).

Du kan også leje et håndklæde/lagen i klinikken under din behandling. Dette koster kr. 25.


Afbud:

Afbud skal meldes på en af følgende måder:

1) Via Onlinebooking systemet. Du har fået en mail. da din tid blev booket. Denne mail indeholder et direkte link til at slette din aftale. Du kan også ændre dine tider ved at logge ind i systemet her


2) SMS på tel. 40 341 441 inden kl. 9:00 på behandlingsdagen.


3) E-mail (skal sendes til afbud@sund-krop.dk og skal modtages og bekræftes modtaget af behandler senest 12 timer inden aftalt tid!)


Senere afbud eller udeblivelse uden afbud, vil blive faktureret til fuld pris eller klip.


Klienter under 18 år kan påkræves underskrevet fuldmagt fra forældre eller værge (formular udleveres/kan fremsendes af terapeuten) ved Hypnoterapi/NLP behandlinger.


Gravide bedes oplyse om deres graviditet inden behandling!

Gravide bør ikke behandles (massage/akupunktur) de første 3 måneder af graviditeten!

Graviditet skal ligeledes altid oplyses inden behandling påbegyndes.


Lægehenvisning kan påkræves psykisk syge/ustabile klienter samt klienter på stærk receptpligtig medicin (herunder især antidepressiver, epilepsimedicin, smertestillende medicin, sovemedicin m.v.)!

Meddel derfor behandleren dette senest 48 timer inden behandling, hvis dette er tilfældet med dig. Manglende oplysning herom kan resultere i at behandleren ikke kan/må behandle dig - og at du faktureres det fulde beløb for den bestilte tid (jf. gældende regler).Betaling:

kontant på klinikken. Betaling med Kreditkort eller Mobilepay modtages ikke i øjeblikket!


Firma-aftaler:

Disse vilkår og betingelser gælder også for firmaaftaler. Dette uanset om der også er lavet en skriftlig aftale. Skriftelige aftaler anses som et supplement til nærværende vilkår og betingelser.


Kørestolsbrugere/gangbesværede:

Klinikken ligger i kælderen, hvortil der kun er adgang via en trappe. Derfor kan der desværre ikke tilbydes behandling til kørestolsbrugere eller andre, som ikke kan benytte en trappe uden gelænder.


Det er til enhver tid din pligt som klient at oplyse egne skader, sygdomme m.v. som kan  forværres eller forårsage andre gener ved behandling på klinikken. 


Det er klientens eget ansvar at have en forsikring, som dækker evt. gener eller skader, som kan forringes eller opstå ved behandling på klinikken.


Der tages forbehold for udsolgte og udgåede ydelser og produkter, prisændringer og trykfejl m.v.Praktisk info - behandling


Før behandlingen

Bedste resultat opnås, hvis dit immunforsvar er "parat". Altså er det ikke en god idé at få behandling hvis du fx er på penicillin, antibiotika, er forkølet eller syg generelt.


Undlad gerne at have make-up og læbestift på, da meget af dette ofte bliver siddende/tværet ud i den pude, som du hviler hovedet/ansigtet på. Blot et godt råd. :-)


Du bedes medbringe 2 stk. rent lagen eller badehåndklæde

OBS: Såfremt du/I har kat, kan du undlade at medbringe lagen/badehåndklæde, da jeg desværre er meget allergisk overfor kattehår. :-)

Leje af lagen/badehåndklæde i forbindelse med en behandling koster kr. 25 (per behandling). Behandleren afgør hvorvidt et lagen/håndklæde er rent nok til at anvendes til behandlingen.


Hygiejne

Både for din, min og andre klienters skyld forventes det, at alle - behandlere som klienter har fokus på en god hygiejne, så vi minimerer risikoen for smitte m.v. så meget som overhovedet muligt. Både bakterier og vira smitter nemmest, hvis ikke der tages hensyn og tilstrækkelige forholdsregler.

Tag derfor et varmt bad (med sæbe/shampoo - i bedste svømmehal stil :)) umiddelbart inden du møder op på klinikken til din behandling.

Derved varmer du også muskler og bindevæv op, så din krop er mere afslappet...

2020 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk