Firmaaftaler og udebehandling
Din lokale behandler i Egå/Aarhus - Sund-Krop.dk

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/HypnoterapiFirmaaftaler og udebehandling

Til virksomheder:


Invester i dit personales sundhed og velvære - og få en stor ROI i form af mere effektive, motiverede og velfungerende medarbejdere.


Bestem selv om dine medarbejdere skal møde op på klinikken eller om jeg skal komme ud til jer.

Det nemmeste og billigste er, hvis I kan komme på klinikken, da I derved undgår at betale for transport m.v.


Prisen for behandling på klinikken er - med mindre andet aftales - listeprisen.
I kan også ansætte mig det antal timer, I har brug for


Det er også muligt at ansætte mig på en kontrakt, hvor jeg kommer fast x antal gange og timer om ugen/måneden. En sådan aftale kan fx. også kombineres med rådgivning inden for arbejdsstillinger, ergonomi, Mindfulness m.v.


Desuden har jeg mange års erfaring på mange andre områder - hernder CRM, interne salgsopgaver, markedsføring, segmentering, korrekturlæsning m.v.

Derved vil der aldrig være "spildtimer", hvis vi laver en fast aftale om x antal timer om ugen/måneden - og der skulle mangle massageklienter nogle af dagene. :-)


-----------------------------------------------------------------------------------


Generelle betingelser:


Følgende gælder for udebehandlinger - massage og akupunktur m.v.:


 • I skal stille et behandlingsvenligt rum/lokale til rådighed, hvor der er nem adgang til toilet og håndvask.
 • Der skal være ledig parkering i umiddelbar nærhed af behandlingsstedet. Evt. betaling for parkering indgår ikke i behandlingsprisen og vil derfor blive faktureret virksomheden.
 • Rummet/lokalet skal være nemt at komme til fra parkeringspladsen, da briksen er tung. Alternativt skal I selv stille en professionel massagebriks til rådighed.
 • Rummets skal som minimum have et ledig gulvareal på 3x2½ meter.
 • Rummet skal have en fornuftig udlufting og temperatur.
 • Der må ikke være- eller have været katte eller lign. husdyr til stede i rummet. Dette fordi jeg er allergisk overfor katte m.m. :)
 • Der kan maksimalt behandles 5-6 personer (á ½ time) samme dag, hvis kvaliteten skal opretholdes.


ved hypnoterapi/NLP gælder desuden følgende:


 • Lokalet skal ligge uforstyrret og støjfrit, således at behandlingen ikke bliver forrringet af udefra kommende støj og forstyrrelser.
 • I skal selv sørge for at der er en behagelig jaiselong/lænestol/sofa/seng eller lignende til klienten, samt en god stol (gerne kontorstol) med rygstøtte til undetegnede.
 • Der kan maksimalt behandles 2 klienter samme dag.


Mindfulness:

Ved sessioner med enkeltpersoner gælder samme vilkår som ved hypnoterapi/NLP.

Ved sessioner med flere (maks 12 personer) gælder følgende:

 • Roligt lokale med plads til at alle kan ligge ned.
 • Liggeunderlag/madras, pude og evt. tæppe til alle deltagere.Prisen for udebehandling afhænger af afstand til/fra behandlingsstedet m.m. og aftales individuelt ved at du sender mig en mail (eller udfylder kontaktformularen nedenfor) med så megen info, som muligt.

Transportgebyr løber typisk op i ca. 500 kr (op til 10 km fra Egå), hvis jeg skal have briks m.v. med. Derfor kan det betale sig, hvis I er et par stykker (maksimalt 4 timer ved massage/akupunktur og 2 pers. ved hypnoterapi/nlp) som skal behandles efter hinanden. Selve behandligsprisen takseres efter min prisliste.


Rabatter/kampagner m.v. kan ikke bruges ved udebehandling.


Bruttolønsordningen

Få din/dit personales behandlinger betalt via bruttolønsordningen. Derved betales behandlingerne af din bruttoløn, hvilket i sidste ende gør det væsentligt billigere for dig som medarbejder.

Behandlingerne kan enten faktureres forud for et helt kalenderår ad gangen eller i mindre portioner. Der gives ikke kredit, så behandlinger skal altid betales forud.


Sundhedsordning

Til orientering skal jeg oplyse, at jeg ikke samarbejder med leverandører af sundhedsordninger og lignende. Primært fordi det ikke kan betale sig for mig, når der er så mange mellemled.

Kvalitet koster penge - og jeg går ikke på kompromis med kvaliteten!


Fordele ved at benytte mig frem for andre massage firmaordning udbydere.

 • De andre udbydere kører som regel med et fast program med 20-25 minutter (blid!) massage og ingen eller få minutters pause mellem behandlingerne.

       Jeg sørger altid for, at der et tid nok til klienten og har altid en pause mellem         behandlingerne, så alle behandlinger afsluttes ordentligt og næste klient har           tid til at gøre sig klar til sin behandling - både fysisk og mentalt.

 • Alle mennesker har forskellige behov og skavanker. Derfor kan én person have brug for ½ time, imens en anden har brug for 45 minutter eller en hel times behandling. Denne fleksibelhed tilbyder jeg - som en af de eneste i branchen.
 • Det er kun mig som behandler. Derved kender mine klienter og jeg hinanden - lige som jeg gerne skriver journal, så jeg kan følge ufviklingen hos den enkelte og løbende kan tilpasse behandlingen derefter.
 • Jeg kan tilbyde, at personalet selv kan booke deres tider online. Derved sparer I en masse administrativt arbejde internt i virksomheden.
 • Det er min opfattelse og erfaring, at rigtig mange behandliere, som er tilknyttet diverse firmamassageordninger ikke kan nå at komme i dybden med de 20-25 minutter, de har til hver klient. Desuden arbejder de ofte mange timer i træk, hvilket kun kan gå ud over kvaliteten af deres arbejde - og dermed jeres udbytte af samme.
 • Jeg har mere end 17 års erfaring som massør og har løbende taget mange kurser inden for faget. Desuden kan jeg også tilbyde at kombinere mine behandlinger med diverse behandlingsmetoder inden for TCM (Traditionel Chinese Medicine) - herunder akupunktur, cupping, gua sha, shiatsu m.v. Jeg mestrer også teknikker inden for simpel ledmanipulation (fx ved facetlåsninger). Jeg anvender den form, som jeg vurderer vil hjælpe den enkelte klient bedst muligt. Ofte kombinerer jeg flere behandlingsformer i samme behandling. Men selvfølgelig kun med jeres/klientens accept. Prisen/aflønningen er den samme uanset behandlingsform.

       Jeg har flere års studier inden for TCM (og CCM) bag mig.

 • Jeg kan behandle både det fysiske og det psykiske, idet jeg udover at være massør også er hypnoterapeut og NLP practitioner. Dermed får I hele pakken i mig. Mindfulness undervisning har jeg også rigtig god erfaring med.
 • Som person er jeg behagelig, tillidsvækkende, empatisk, uhøjtidelig og humoristisk (synes jeg selv ;-)).

       Jeg kender til både fysiske skader og stress og har følt det helt nært på egen         krop. Så jeg kender til symptomerne, jeg ved hvordan de mærkes og hvad  
       konsekvenserne kan blive, hvis ikke der gøres noget ved det i tide.___________________________________________________Til private, som ikke selv kan komme på kinikken:


Har du ikke selv mulighed for at komme på klinikken, er det også muligt at lave en aftale med mig, hvor jeg kommer ud til dig/jer - efter aftale.


Dog gælder følgende for udebehandlinger, massage og akupunktur:


 • Du skal stille et behandlingsvenligt rum/lokale til rådighed, hvor der er nem adgang til toilet og håndvask.
 • Der skal være ledig parkering i umiddelbar nærhed af behandlingsstedet.
 • Rummet/lokalet skal være nemt at komme til fra parkeringspladsen, da briksen er tung. Alternativt skal du/I selv stille en professionel massagebriks til rådighed.
 • Rummet skal som minimum have et ledig gulvareal på 3x2 meter.
 • Rummet skal have en fornuftig udlufting og temperatur.
 • Der må ikke være- eller have været katte eller lign. husdyr til stede i rummet. Dette fordi jeg er meget allergisk overfor katte m.m. :)


ved hypnoterapi/NLP gælder desuden følgende:


 • Lokalet skal ligge uforstyrret og støjfrit, således at behandlingen ikke bliver forrringet af udefra kommende støj og forstyrrelser.
 • I skal selv sørge for at der er en behagelig jaiselong/lænestol/sofa/seng eller lignende til klienten, samt en god stol (gerne kontorstol) med rygstøtte til undetegnede.
 • Der kan maksimalt behandles 2 klienter samme dag.


Prisen for udebehandling afhænger af afstand til/fra behandlingsstedet m.m. og aftales individuelt ved at du sender mig en mail (eller udfylder kontaktformularen nedenfor) med så megen info, som muligt.

Transportomkostninger løber typisk op i ca. 250-500 kr (Aarhus Kommune), hvis jeg skal have briks m.v. med. Derfor kan det betale sig, hvis I er et par stykker (maksimalt 4 pers. ved massage/akupunktur og 2 pers. ved hypnoterapi/nlp) som skal behandles efter hinanden. Selve behandligsprisen takseres efter min prisliste. Klippekort og rabatter/kampagner kan ikke bruges ved udebehandling.

Der kan forekomme en længere ventetid på udebehandlinger. Så book i god tid.


___________________________________________________Praktisk info ved udebehandling - generelt


Før behandlingen

Bedste resultat opnås, hvis dit immumforsvar er "parat". Altså er det ikke en god idé at få behandling hvis du fx er på penicillin, antibiotika, er forkølet eller syg generelt.


Undlad gerne at have sminke/make-up på, da meget af dette ofte bliver tværet ud i ansigtet og den pude, som du hviler hovedet/ansigtet på. Blot et godt råd. :-)


Graviditet skal altid meddeles behandleren inden behandlingen påbegyndes!


Der må ikke være/have været katte o. lign. til stede i det lokale, som behandlingen foregår, da jeg desværre er meget allergisk overfor katte o.lign. 


Du bedes sørge for at have 2 stk. rent lagen/badehåndklæde parat

Leje af lagen/badehåndklæde i forbindelse med en behandling koster kr. 25 (per behandling) - og skal bestilles forud, så jeg har det med ud til dig/jer.


Hygiejne

Både for din, min og andres skyld forventes det, at alle - behandlere som klienter har fokus på en god hygiejne, så vi minimerer risikoen for smitte m.v. så meget som overhovedet muligt. Både bakterier og vira smitter nemmest, hvis ikke der tages hensyn og tilstrækkelige forholdsregler.

Tag derfor gerne et varmt bad (med sæbe/shampoo - i bedste svømmehal stil :)) umiddelbart inden din behandling.

Derved varmer du også muskler og bindevæv op, så din krop er mere afslappet...
"Balance i Krop & Sind"


Martin E. Ejby

Egå Strandvej 13

8250 Egå


E: info@sund-krop.dk


--------------------------------------------------------------------------Får et uforpligtende tilbud!


Send en mail eller udfyld formularen nedenfor med beskrivelse af, hvad I ønsker et til bud på.

Så vil du blive kontaktet snarest muligt.

 
 
 
 
 
 
 


2020 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk