Generelle betingelser og vilkår

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/Hypnoterapi

 

 

Gå til Webshoppen

Generelle betingelser og vilkår

Her kan du betale med Swipp

Fremmøde:

Du bedes møde op så tæt på aftalt tid som muligt, da jeg ikke har et venteværelse til dig - eller evt. ledsager.

 

Medbring:

Medbring 1-2 stk. rent lagen eller badehåndklæde (uden kattehår el.lign. - da jeg desværre er allergisk overfor kattehår m.m.).

Du kan også leje et håndklæde/lagen i klinikken under din behandling. Dette koster kr. 25.

 

Afbud:

Afbud skal meldes på en af følgende 3 måder:

1) SMS på tel. 40 341 441 inden kl. 8.00 på behandlingsdagen - dog senest 6 timer inden den bookede tid!

2) Online via login, hvor du bookede tiden. Her kan tiden slettes igen indtil 12 timer før den bookede tid.

3) E-mail (skal sendes til afbud@sund-krop.dk og skal modtages og bekræftes modtaget af behandler senest 12 timer inden aftalt tid!)

 

Senere afbud eller udeblivelse uden afbud, vil blive faktureret til fuld pris.

Manglende betaling sendes til inkasso (Transcom A/S) jf. gældende lovgivning.

 

Klienter under 18 år påkræves underskrevet fuldmagt fra forældre eller værge (formular udleveres/kan fremsendes af terapeuten) ved Hypnoterapi/NLP behandlinger.

 

Lægehenvisning kan påkræves psykisk syge/ustabile klienter samt klienter på stærk receptpligtig medicin (herunder især antidepressiver, epilepsimedicin, smertestillende medicin, sovemedicin m.v.)!

Meddel derfor behandleren dette senest 48 timer inden behandling, hvis dette er tilfældet med dig. Manglende oplysning herom kan resultere i at behandleren ikke kan/må behandle dig - og at du faktureres det fulde beløb for den bestilte tid (jf. gældende regler).

 

Gravide bedes oplyse om deres graviditet inden behandling!

Gravide må ikke behandles (massage/akupunktur) de første 3 måneder af graviditeten!

 

Betaling:

Betaling af behandlinger, produkter og kampagner m.v. kan foregå kontant i klinikken eller ved forudbetaling via PayPal, MobilePay/Swipp (til mobil: 40341441) eller via bankoverførsel (Sydbank 7120-193788).

 

Husk altid at oplyse dit fulde navn, telefonnummer samt dato for den behandling, som betalingen dækker! Ved betaling af produkter/faktura oplyses dit ordrenummer.

 

Da de høje PBS-gebyrer, terminalpriser m.v. i forbindelse med betalingskortbetalinger, ville resultere i højere behandlings- og produktpriser, har jeg valgt ikke at tage imod betalingskort. Du kan i stedet anvende PayPal til forudbetaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Firma-aftaler:

Ring eller send en mail med info om jeres ønsker/behov. Udebehandling er dog ikke muligt pt. - med mindre I selv har hæve/sænke briks og et velegnet lokale.

 

Kørestolsbrugere/gangbesværede:

Klinikken ligger i kælderen, hvortil der kun er adgang via en trappe. Derfor kan der desværre ikke tilbydes behandling til kørestolsbrugere eller andre, som ikke kan benytte en trappe uden gelænder.

 

 

Praktisk info

 

Før behandlingen

Bedste resultat opnås, hvis dit immunforsvar er "parat". Altså er det ikke en god idé at få behandling hvis du fx er på penicillin, antibiotika, er forkølet eller syg generelt.

 

Undlad gerne at have make-up og læbestift på, da meget af dette ofte bliver siddende/tværet ud i den pude, som du hviler hovedet/ansigtet på. Blot et godt råd. :-)

 

Du bedes medbringe 1-2 stk. rent lagen eller badehåndklæde

OBS: Såfremt du/I har kat, kan du undlade at medbringe lagen/badehåndklæde, da jeg desværre er meget allergisk overfor kattehår. :-)

Leje af lagen/badehåndklæde i forbindelse med en behandling koster kr. 25 (per behandling). Behandleren afgør hvorvidt et lagen/håndklæde er rent nok til at anvendes til behandlingen.

 

Hygiejne

Både for din, min og andre klienters skyld forventes det, at alle - behandlere som klienter har fokus på en god hygiejne, så vi minimerer risikoen for smitte m.v. så meget som overhovedet muligt. Både bakterier og vira smitter nemmest, hvis ikke der tages hensyn og tilstrækkelige forholdsregler.

Tag derfor et varmt bad (med sæbe/shampoo - i bedste svømmehal stil :)) umiddelbart inden du møder op på klinikken til din behandling.

Derved varmer du også muskler og bindevæv op, så din krop er mere afslappet...

 

 

Her kan du betale med MobilePay

2017 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk