Hot Stone
Din lokale behandler i Egå/Aarhus - Sund-Krop.dk

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/HypnoterapiHot Stone


Hot Stone massage

Hot Stone  basalt sten er kendt for at have en god, helende og  dybt varmende effekt. Der ud over er basalt sten, som oftest kommer fra vulkaner, fyldt med gode mineraler  m.m. (især  silica).


Hot Stone bruges både til afstressende velvære behandlinger og til mere dybdegående massage, meridian- og organstimulering m.v.


Her på klinikken anvendes Hot Stone både til afstresning samt til mere dybdegående behandlinger, hvor ekstra varme er påkrævet.

Hvilken teknik der anvendes, afhænger helt og holdent af den enkelte klients behov og problemstilling. Derfor er to behandlinger sjældent helt ens - her på klinikken.

Hot Stone behandlinger kan enten stå alene (afstressende/velvære) eller som en del af  fx en massage behandling.

I foråret 2016 er Hot Stone behandlinger mulige at booke som selvstændig behandling her på klinikken. Førhen har det kun været envendt som et supplement til andre behandlinger - især massage. Her vil Hot Stone dog fortsat blive anvendt, når behovet er der - som en del af behandlingen.


Tidsbestilling:

For at bestille en tid, skal du blot Online Booke en halv times "Hot Stone behandling" eller  1-1½ times dybdegående massage behandling, hvis du ønsker en kombineret behandling og/eller har et problem, som kræver mere end en ½ times afstressende velvære behandling.

Booker du en massagetid (1-1½ time) og ønsker du på forhånd at supplere med Hot Stone, må du meget gerne skrive dette i kommentarfeltet ved tidsbooking. Alternativt meddele det, når du møder op til behandlingen.Praktisk info


Før behandlingen

Bedste resultat opnås, hvis dit immunforsvar er "parat". Altså er det ikke en god idé at få behandling hvis du fx er på penicillin, antibiotika, er forkølet eller syg generelt.


Undlad gerne at have make-up og læbestift på, da meget af dette ofte bliver siddende/tværet ud i den pude, som du hviler hovedet/ansigtet på. Blot et godt råd. :-)


Du bedes medbringe 2 stk. rent lagen eller badehåndklæde

OBS: Såfremt du/I har kat, kan du undlade at medbringe lagen/badehåndklæde, da jeg desværre er meget allergisk overfor kattehår. :-)

Leje af lagen/badehåndklæde i forbindelse med en behandling koster kr. 25 (per behandling). Behandleren afgør hvorvidt et lagen/håndklæde er rent nok til at anvendes til behandlingen.


Hygiejne

Både for din, min og andre klienters skyld forventes det, at alle - behandlere som klienter har fokus på en god hygiejne, så vi minimerer risikoen for smitte m.v. så meget som overhovedet muligt. Både bakterier og vira smitter nemmest, hvis ikke der tages hensyn og tilstrækkelige forholdsregler.

Tag derfor et varmt bad (med sæbe/shampoo - i bedste svømmehal stil :)) umiddelbart inden du møder op på klinikken til din behandling.

Derved varmer du også muskler og bindevæv op, så din krop er mere afslappet...


2020 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk