Referencer
Din lokale behandler i Egå/Aarhus - Sund-Krop.dk

Akupunktur ~ Massage ~ NLP/HypnoterapiReferencer & Klientersudtalelser

Hej Martin...

Da jeg kom hjem fra hypnoterapi-behandlingen hos dig, var jeg meget træt, men prøvede alligevel at tænke på nåle og på situationer som ellers ville gøre mig utilpas.

I modsætning til tidligere kunne jeg faktisk ikke fremkalde angsten!! Så noget er der helt sikkert sket!

Jeg kan også godt finde "mit rolige sted" igen og er sikker på at det kan bruges i flere forskellige situationer.

Min kæreste siger at jeg har fået klarere øjne... :o) Hvad det så end betyder! Jeg tror det har noget at gøre med at jeg har mærket hvem jeg selv er, uafhængigt af al omverdenens larm og forstyrrelser.


Så i hvert fald mange tak til dig...

Sådan en oplevelse kan ikke betales tilbage med penge.... så jeg håber at denne tak giver dig følelsen af at have gjort noget stort! For det synes jeg du har!!!! :o)


Du skal også vide at du er et rart og tillidsvækkende menneske!

Med en meget varm og beroligende stemme :o)


Tak, tak og tak....


Mange hilsner fra Karina Andersen


_____________________________________________________________________


[Hypnoterapi ~ Eksamensangst ~ 1 behandling]

Hej Martin :)

At være i hypnose er det "vidunder-middel" jeg i mange år har søgt efter, for at få kontrol over min eksamensangst. Det er altid svært at takle en angst-situation, og når man som jeg ikke anede hvor den kom fra, fordi jeg jo altid havde gjort det godt til eksamen, så hjælper diverse kurser om eksamensangst-kontrol og den klassiske "tænk på noget rart"-peptalk altså bare ikke.


Min angst kunne starte flere uger før jeg skulle op til eksamen, og der begyndte en følelse af utilstrækkelighed at melde sig, lige meget hvor meget eller hvor lidt jeg havde styr på det, endte det altid med det samme - svedige håndflader, ondt i maven, ondt i hele kroppen, kvalme, svimmelhed, uro, rystelser og en følelse af at hvis jeg ikke bestod den eksamen ville verden gå under, og alle ville være skuffet. Sådan så verden naturligvis ikke ud - men følelsen var ægte - meget ægte. Min angst blokerede derudover min evne til at læse og forstå stoffet jeg skulle gennemgå, og hver gang jeg satte mig ned med en bog vendte angsten tilbage.


Efter min hypnoterapi behandling hos dig - lige efter jeg vågnede - havde jeg en følelse af lettelse, som om nogen lige pludselig havde taget to store sandsække ned ad ryggen på mig, og allerede der mærkede jeg vendepunktet. Jeg kan idag (et par måneder senere) mærke at jeg er meget mere rolig og fattet, og især følelsen af at verden går under, hvis jeg dumper, er næsten forsvundet. Hypnosen tog mig steder hen, jeg aldrig havde drømt om var det der skulle have udløst det, men ikke desto mindre var de situationer som har præget mig hele livet, og det er ikke kun eksamensangst jeg har fået en ny holdning til - det er så at sige, en helt anden pige der møder verden idag.


Jeg har for nylig været oppe til eksamen, og det gik over al forventning. Ingen angst, ingen svedige håndflader, ingen kvalme, ingen uro - bare ganske almindelig nervøsitet ligesom alle andre :) Det var helt fantastisk, og den slags ro havde jeg aldrig fundet, hvis ikke jeg havde fået hjælpen til at finde stedet hvor uroen kom fra.


Tusind tak! :)


MVH

Line M. Jessen


_____________________________________________________________________

[Hypnoterapi ~ Vægttab/overspisning]

Hej Martin


Jeg ville bare sige tak for den gode behandling sidst.


Det har virkeligt virket godt, og jeg har ikke overspist siden - så nu er jeg begyndt at tabe mig, og har fået det bedre med mig selv :)


Allebedste hilsner

Matthew


_____________________________________________________________________

[Hypnoterapi ~ Angst m.m. ~ 1 behandling]

Hej Martin.


Jeg var i behandling mod angst hos dig for 10 dage siden, og lovede at skrive til dig efterfølgende.

Det går rigtigt godt. Trykken for brystet er helt væk, og jeg er begyndt at køre bil igen. Dog ikke helt uden problemer, men det bliver bedre for hver gang jeg prøver. Tror måske, jeg er lidt nervøs for, at det skal komme igen, men det er vel helt naturligt. Med hensyn til indkøb, er der overhovedet ikke noget mere...

Tak!


[Anonym]


_____________________________________________________________________

Send mig din feed-back!


Kære tidligere og nuværende klienter.


Uanset hvilken behandling du har fået hos mig, er du meget velkommen til at sende din udtalelse/evaluering/reference til mig via e-mail.

Uanset om det er ris eller ros - eller begge dele :-)   


Jeg offentliggør selvfølgelig ikke din feedback her på siden, uden din accept.

Alle offentliggjorte citater belønnes med 50% rabat på en valgfri behandling.


2020 Copyright © - All Rights Reserved www.sund-krop.dk